Maatwerk

maatwerk-7

Interieurobjecten op maat

Bij ons kunt u zowel terecht voor het herwerken van bestaande objecten als het verwerken van uw ideeën tot unieke en handgemaakte producten. 
Wij werken telkens met kwalitatieve, duurzame materialen en verwerken die in eigen atelier. 

Van brievenbus tot eettafel tot beursstand en alles tussenin. 
Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. 

Enkele realisaties

Eettafel

Deze tafel creeërt een luchtig gevoel in de ruimte door zijn speels en elegant ontwerp, waarbij het massief eiken tafelblad als het ware boven zijn zwart gelakt stalen onderstel zweeft. 

Salontafeltjes

Deze drie massieve eiken blokken en de stalen bijzettafel kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden, en toch vormen ze telkens één mooi geheel. Handig wanneer er volk over de vloer komt en zal voor wie af en toe met zijn interieur wil experimenteren.

Bureau + kast

Wanneer de muren scheef lopen ten opzichte van elkaar en van de vloer, is het moeilijk een bureau te vinden die past in uw interieur. Deze tafel loopt parallel mee met de scheve muren en vormt zo een unieke meerwaarde in deze ruimte. De kast op wielen is vervaardigd uit cortenstaal en gaat mooi mee met de massieve eik. 

Eettafel

Een oude dikke balk notelaar, die al jaren bij de klant lag, werd verzaagd tot planken. Deze werden geschaafd, verlijmd, uitgefreesd, geschuurd, geölied en vormen uiteindelijk een prachtige eettafel met een sentimentele waarde.

Salontafel

Deze massieve eiken balken zijn robuust afgewerkt maar geven door hun afrondingen toch een zachte elegante uitstraling aan de salontafel, en deze doet dit op zijn beurt aan de ruimte waarin hij zich bevindt.

Wandtafel

Dit balkon uit 1872 werd gerecupereerd door de klant en wij gaven het een tweede leven door een blad te maken uit massieve eiken planken met een lichtverweerde uitstraling.

Brievenbus

Deze brievenbus werd in samenspraak met de klant ontworpen naar de verhoudingen van het huis en is gelast uit cortenstaal.

Beursstand

Deze beursstand van De Mailingman was te bezichtigen op bedrijvencontactdagen 2021. Zowel de wandpanelen als het meubilair werd ontworpen, gemaakt en geplaatst door Studio Castard.

Terras Padouk

De prachtige padouk planken in combinatie met een borderrand uit cortenstaal geven deze tuin een echt vakantiegevoel.

Terras Ipé

Deze tuin werd een heel stuk gezelliger en functioneler na het plaatsen van deze terras uit Ipé. De ingewerkte kerselaar trekt fauna aan en zorgt voor een natuurlijke schaduw over het terras.

Bezoek onze pop-up

Open tijdens de feestdagen

3 december tot 
30 december

openingsuren: 

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 12u00 – 18u30
Donderdag: 12u00 – 18u30
Vrijdag: 12u00 – 18u30
Zaterdag: 12u00 – 18u30

Lange-Steenstraat 13a,
Kortrijk